Min sista vilja

Kostnadsfritt rådgivningssamtal

Vi hjälper dig att planera begravning och fylla i dina önskemål. Att diskutera sin bortgång med sina anhöriga kan väcka känslor som man inte orkar ta.
Om du vill kan vi dessutom prata med dina anhöriga om hur du vill ha det.

Min sista vilja inför min begravning” är en broschyr om hur man vill ha sin egen begravning. Vi förvarar er ”Min sista vilja…”  kostnadsfritt.

Ladda ner ”Min sista vilja inför min begravning”.

Det är bra att fylla i sina önskemål när man är frisk. Den är aktuell för alla, förr eller senare. Många hämtar den för att fylla i den tillsammans med sina föräldrar för att säkerställa att föräldrarna får det som de vill ha det.

Ibland kan det uppstå frågor inför vissa ämnen och då kan det vara bra att rådfråga oss på begravningsbyrån. Vi står gärna till tjänst eftersom det är ett stort beslut för många. Ofta sitter vi tillsammans och diskuterar runt dessa ämnen och vår medverkan är kostnadsfri.

Anhöriga som ska planera en begravning har det mycket lättare att besluta inför begravningen, eftersom de vet hur den avlidne själv har tänkt. De känner en stor lättnad över att den avlidne själv har bestämt hur han/hon vill ha det.

Behöver du hjälp? Kontakta oss.