Om byrån

Vi är en familjeägd begravningsbyrå med ambitionen att tillgodose anhörigas alla önskemål i samband med begravningar. Vi har längst erfarenhet i Ulricehamn. Det är ni som ger oss förtroendet att ordna begravningen och ni bestämmer hur mycket ni vill att vi ska hjälpa er.
Ni får vara med så mycket ni vill. ALLTID personlig service, dygnet runt med någon av oss. Oavsett när på dygnet du ringer får du alltid prata med någon av oss. Det ger Dig trygghet i en svår stund.

Vi, Sonia Stefanusson och Kenn Arvidsson, startade begravningsbyrån år 2002 i vår privata bostad och flyttade sedan in på Storgatan i Ulricehamn.  2011 flyttade vi vår verksamhet till nuvarande lokaler på Stenbocksgatan 30 i Ulricehamn. Liljans startade vi 2004 i Borås.

mersa
Mercedes
S80 1
Volvo S80 med i filmerna ”Vilsen” och ”Saknad”.

Vi utför alla transporter med värdiga klassiska begravningsbilar.

Rut 019
Mercedes -68 med i Änglagårdsfilmen ”Tredje gången gillt”
colin_kenn
Kenn Arvidsson och Colin Nutley vid inspelningsplatsen.
colin_sonia
Sonia Stefanusson och Colin Nutley på vårt kontor.

”Änglagårdsmersan” som var med i ”Tredje gången gillt” var vår första begravningsbil. På den ena bilden står Colin Nutley och Kenn Arvidsson framför begravningsbilen då de tagit scener för filmen och på den andra sitter Colin Nutley och Sonia Stefanusson och tar en fika på vårt kontor och planerar lite.

Vi hyr ut begravningsbilar till andra begravningsbyråer.